Nieuws

Laatste keer voetbalschool ESC voor dit jaar

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste training van de voetbalschool dit jaar. Ondanks corona hebben we toch 10 zaterdagen training kunnen geven aan de jongens en meisjes. Gemiddeld hadden we een goede opkomst met 20 kinderen, die de eerste stapjes hebben gezet als voetballer. Na afloop was er voor iedereen een traktatie en kregen de kinderen nog een voetbal mee, om thuis verder te oefenen.

We hopen in maart weer verder te gaan met het volgende blok van 10 trainingen. De kinderen die al mee hebben gedaan krijgen bericht via de mail, wanneer we weer precies beginnen. Ben je geïnteresseerd en wil je ook mee doen? Kijk dan eind februari op de website van ESC of op de facebookpagina van de loermeeuw. Als laatste willen we alle hulptrainers en Frans Wieteler bedanken voor hun inzet.

Groeten en tot in maart 2021

Peter Vierhuis en Harry Binnekamp