Nieuws

Cees van Loo komend seizoen assistent-trainer 1e selectie

Wederom heugelijk nieuws van het trainersfront. Na een jaartje er ‘tussenuit’ te zijn geweest, keert trainer Cees van Loo weer terug bij ‘zijn’ Elburger Sportclub. In het nieuwe seizoen zal hij Raoul Jessurun vervangen in de functie van assistent-trainer bij ESC 1. Met zijn jarenlange trainerservaring en zijn passie voor het spelletje, is hij een meer dan waardevolle aanvulling binnen de technische staf van de 1e selectie.

Hij kent de spelers van de 1e selectie waarschijnlijk als geen ander binnen ESC. Aangezien hij diverse spelers al onder zijn hoede heeft gehad als jeugdtrainer. Daarnaast heeft hij ook een goed beeld van de aankomende talenten, die de komende seizoenen de overstap gaan maken naar de senioren.

We zijn daarom bijzonder blij dat Cees komend seizoen weer ‘aan boord’ is en hebben er alle vertrouwen in dat Cees een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de ambitie om ESC 1 de stap naar de 2e klasse te laten zetten.