Nieuws

Regiowerk Uitzendbureau BV sponsort nieuwe inloopshirts voor JO19-1

Regiowerk Uitzendbureau BV verbond zich afgelopen jaar als nieuwe bordsponsor bij de Elburger SC. Na een jaar heeft het bedrijf besloten hun sponsorschap uit te breiden door nieuwe inloopshirts voor JO19-1 te sponsoren. Eigenaar Robin Meppelink van Regiowerk Uitzendbureau BV ondertekende het contract met sponsorlidcommissie Ronald Kuipers.

Wie is Regiowerk Uitzendbureau?
Regiowerk Uitzendbureau BV is een organisatie welke al jaren actief is op het gebied van personeelsdiensten. Met hun kantoor in ’t Harde hebben zij een sterk lokaal karakter en richten zij zich vooral op de regionale arbeidsmarkt. Zij zijn een breed uitzendbureau dat het meeste bemiddelt in vacatures tot en met MBO+ niveau. ‘Aangezien onze mensen al zeer ruime ervaring hebben in het uitzenden en detacheren van mensen, zijn wij goed in staat de behoefte van onze opdrachtgevers goed te interpreteren en te vertalen naar de juiste match. Ook voor de combinatie werken en leren (BBL) ben je bij ons aan het juiste adres. Je moet hierbij denken aan de opleiding Elektromonteur, Schilder etc. De binding met klanten en uitzendkrachten is zeer belangrijk voor ons, wij hebben dan ook een kantoor waar een ieder op afspraak welkom is. We maken graag tijd voor u vrij en de koffie staat klaar!’, aldus Robin Meppelink. Zij zijn op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Regiowerk Uitzendbureau BV
Koekoeksweg 3
8084 GN ’t Harde

W: www.regiowerk.com
T: 085 485 2155
E:  info@regiowerk.com