Nieuws

Hulp gezocht voor de presentatiegids

De PR- en Communicatiecommissie is bezig met het samenstellen van de presentatiegidscommissie. Per direct zijn we op zoek naar een redacteur voor het afnemen van interviews. De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis en worden vooraf besproken.

We hebben al diverse mensen bereid gevonden die willen helpen met onze presentatiegids. Helaas is onze commissie nog niet compleet en we zoeken nog ongeveer 2-4 personen. In het takenpakket als redacteur horen het afnemen van enkele interviews voor sponsoren, clubmensen en andere rubrieken. We zijn tevens nog opzoek naar versterking waarbij contact wordt gelegd met sponsoren voor het aanleveren van advertenties.

Voor interesse kan er contact worden opgenomen met Niels Bosman via 06 55 90 40 82 of  communicatie@elburgersc.nl.