Nieuws

Jarralt en Merijn Boonen komend seizoen trainers JO13-1

We zijn bijzonder blij te kunnen mededelen dat Merijn en Jarralt Boonen komend seizoen de talenten van JO13-1 onder hun hoede gaan nemen. Ondanks hun jonge leeftijd (komend seizoen spelen ze zelf in JO19-1) hebben ze al enkele jaren trainerservaring. Dit seizoen zijn ze trainers van JO11-1. Dat doen ze met veel passie en enthousiasme. En zijn ze zeer gedreven om zich als trainer verder te ontwikkelen.

Als vereniging willen we die ontwikkeling graag faciliteren. Naast het ontwikkelen van spelerstalent willen we namelijk ook veel aandacht geven aan de ontwikkeling van trainerstalent. Daarnaast zijn Jarralt en Merijn als toekomstige 1e elftalspelers ‘voorbeelden’ voor jonge jeugdspelers. Dit alles maakt dat wij het volste vertrouwen in dit jonge trainersduo hebben, dat ondersteund zal worden door de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Wilfred Westerhuis.