Nieuws

Thomas Meuleman nieuwe trainer JO15-1

Bij deze maken we graag bekend dat Thomas Meuleman komend seizoen trainer van JO15-1 wordt. Thomas komt over van IJVV IJsselmuiden waar hij dit seizoen trainer van JO12-1 en assistent-trainer van JO19-1 is. Als keeper heeft hij alle standaardteams in de jeugd van IJVV doorlopen. Maar reeds op jonge leeftijd ontstond de overtuiging dat vooral het trainersvak hem op het lijf geschreven was. Eind vorig seizoen heeft hij besloten zijn handschoenen aan de wilgen te hangen en zich vol op het trainerschap te richten. Naast het trainen van diverse jeugdteams in de afgelopen seizoenen, is hij ook actief bij een voetbalschool in Stadshagen (Zwolle).

Voor komend seizoen was zijn ambitie om een team in de bovenbouw te trainen/coachen en die uitdaging willen wij hem graag bieden. Zijn pedagogische opleidingsachtergrond (CALO), enorme drive en enthousiasme gecombineerd met een ontwikkelgerichte houding. Maakt dat hij uitstekend past binnen het trainerskader wat we voor ogen hebben. We zijn er ook trots op dat Thomas heel bewust voor ESC kiest. Hij is ‘gepakt’ door de inhoud van het jeugdvoetbalbeleidsplan en wil de komende jaren graag een bijdrage leveren aan het verder versterken van onze jeugdopleiding.

Vanaf deze plek heten wij Thomas al van harte welkom en wensen hem veel groei, plezier en succes toe!