Nieuws

De dames van VR1 weer begonnen in 2021

We zijn weer begonnen!

Eindelijk! Na drie maanden zijn de vrouwen weer begonnen met trainen. En hoe! Als jonge veulens voor het eerst dartelend in de wei in het vroege voorjaar! Met veel enthousiasme en vol overgave zijn inmiddels de eerste trainingen afgewerkt. En uiteraard weer een hoge opkomst. Als trainers kun je daar alleen maar van genieten. En dat doen we natuurlijk ook. Voorlopig mogen we alleen trainen, maar er is perspectief. Het zou zo maar kunnen zijn dat we eind april/begin mei weer wedstrijden kunnen spelen.

Zoals gezegd mogen we voorlopig alleen trainen. Dit doen we op maandag- en donderdagavond en zaterdagochtend. De trainingen zijn een mix van balvaardigheid, afwerken op de goal en partij, in alle denkbare vormen. Maar er is uiteraard ook ruimte voor een dolletje en een geintje.