Nieuws

Max Lamberink komend seizoen trainer/coach JO12-1

Bij deze maken we met veel plezier bekend dat 1e elftalspeler Max Lamberink komend seizoen trainer/coach van JO12-1 wordt. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Max in de afgelopen jaren al mooie ervaringen opgedaan als  (assistent-)trainer/coach bij ESC en via zijn werkzaamheden bij Stichting Wiel. Max heeft daarbij laten zien een prima klik te hebben met kinderen in de basisschoolleeftijd. Zijn opleiding Sport & Bewegen op Landstede Zwolle moet uiteindelijk leiden tot een mooie baan als gymdocent.

Voor onze jeugdige leden is het natuurlijk prachtig en inspirerend om van een 1e elftalspeler training te krijgen. We zijn er dan ook van overtuigd dat Max een waardevolle bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling en ze klaar kan stomen voor de vervolgstap naar het grote veld (vanaf JO13).
Vanaf deze plek wensen wij Max alvast veel plezier en succes!