Nieuws

Afsluiting voetbalschool en inlooptraining groot succes!

Afgelopen zaterdag kon er weer volop gevoetbald worden. Voor de jongste jeugd was het de laatste zaterdag dat er bij de Voetbalschool werd gevoetbald. Onder leiding van Peter Vierhuis en Harry Binnekamp konden ruim 50 kinderen weer genieten van allerlei mooie voetbaloefeningen. Het weer werkte perfect mee en er was voor alle jonge voetballertjes na afloop wat lekkers en een medaille! Op 11 september a.s. hoopt de Voetbalschool het nieuwe seizoen weer te beginnen. Iedereen is dan weer van harte welkom.

Ook waren er inlooptrainingen voor de jonge jeugd. De kledingcommissie was aanwezig om voor ruim 20 nieuwe competitieleden te zorgen voor nieuwe tenues. Al deze talenten tekenden een heus voetbalcontract en mochten op de foto! In september zullen deze nieuwe voetballertjes met trots het blauw-wit dragen en we hopen dat de competities dan weer regulier kunnen starten! Trots blikte de voorzitter trots terug op een succesvolle voetbalochtend. Dank aan alle vrijwilligers die dit weer hebben mogelijk gemaakt.