Nieuws

Elburger jeugd volop in actie op de velden

In de af en toe stromende regen werd er zaterdag volop gevoetbald door de Elburgse jeugd. Het was niet alleen afzien voor de spelers en speelsters, maar ook voor alle trainers en begeleiders op het veld. De voetbalschool en de inlooptraining wederom druk bezocht, ondanks het slechte weer. Komende zaterdag 29 mei staan de voetbalschool en inlooptraining, voor de laatste keer dit seizoen op het programma. Onder andere de JO9 van ESC speelde een onderling toernooi op een kwart veld. De meiden van MO13 speelden een wedstrijd tegen MO15. En de JO19-1 trainden op het hoofdveld. Maar ook andere teams werkten onderling een wedstrijd of training af. Na afloop ging iedereen drijfnat weer naar huis voor een warme douche. Een groots compliment aan de Elburgse jeugd voor de fanatieke inzet en opkomst.