Nieuws

Aanmelden voor sponsortoernooi

Aanmelden Sponsortoernooi

Op zaterdag 28 augustus staat, 4 weken voor aanvang van de competities, het jaarlijkse Sponsortoernooi gepland. De commissie heeft een draaiboek klaar met diverse scenario’s, afhankelijk van de dan nog geldende maatregelen.

Uiteraard hopen ze dat veel weer mogelijk is. De Elburger SC is haar sponsoren zeer erkentelijk voor onvoorwaardelijke steun tijdens de crisis. Ze willen hun zeer loyale sponsoren toch iets bieden en hopen op 28 augustus de aftrap te doen.

Het toernooi begint om 13:00 uur en de finale staat gepland voor 16:45 uur. Er wordt gespeeld op een half veld met 7 spelers (mannen/vrouwen/gemengd/16 jaar en ouder) per team. Om de sportiviteit hoogtij te laten vieren mogen maximaal 2 selectiespelers (1e en 2e team) tegelijk in het veld staan en slidings zijn niet toegestaan. Er wordt eerst gestreden in poules, waarna ieder op zijn eigen niveau verder strijdt en de sterksten uiteindelijk de finale spelen voor de felbegeerde Aalt Petersen Schaal.

Hoe het gaat met de catering en de traditionele afsluitende BBQ laat de commissie nog afhangen van de situatie, maar de bedoeling is om eenzelfde opzet te doen als de laatste keer. De muzikale omlijsting en activiteiten voor de kinderen zullen niet ontbreken. Ook werd er o.a. paling gerookt en was er een rad van avontuur voor het goede doel. De stichting Veluwse Wensambulance mocht in 2019 een cheque van maar liefst € 1.402,- ontvangen. Binnenkort hoopt de commissie het goede doel voor dit jaar bekend te maken en heeft mogelijk nog een andere verrassing in petto.

Er kunnen maximaal 24 teams mee doen. Alle sponsoren krijgen binnenkort bericht, maar inschrijven kan alvast via deze pagina of app naar 0653978673. Twee weken voor aanvang van het toernooi volgt uiterlijk bericht over de mogelijkheden en het definitieve programma. Wie volgt Visscher Assurantiën op als laatste toernooiwinnaar?