Nieuws

Begeleidingskader bovenbouw (JO15 t/m JO19) voor seizoen 2021/2022 bekend!

Bekijk groot

Nadat we twee weken geleden de voorlopige teamindelingen in de Bovenbouw hebben gepubliceerd, geven we bij deze graag inzicht in het begeleidingskader van de nieuwe teams. We zijn bijzonder blij dat we nu reeds het kader volledig hebben kunnen invullen waardoor er een stevig fundament ligt om er een mooi voetbalseizoen van te maken. Ondanks dat we heel tevreden zijn met dit kader blijven we altijd op zoek naar mensen die op welke wijze dan ook een positieve bijdrage kunnen en willen leveren aan het plezier en de ontwikkeling van onze jeugdleden. Interesse? Neem dan contact op met Wilfred Westerhuis, Hoofd Jeugdopleiding ESC, via onderstaande contactgegevens:

w.westerhuis@elburgersc.nl
Tel. 06-81179495

Over twee weken verwachten we het begeleidingskader in de Middenbouw (JO11 t/m JO14) te kunnen presenteren.