Nieuws

Botenfabriek Elburg nieuwe bordsponsor

Wij zijn verheugd u te melden dat Botenfabriek te Elburg bordsponsor is geworden van de Elburger Sport Club. Namens Botenfabriek heeft Roland Rozeboom onlangs het contract ondertekend.

De Botenfabriek richt zich op de import van nieuwe trailerbare sloepen, consoleboten en visboten. Dit doen zij met onder andere hun eigen merk Amigo boats, maar ook met een merk als Valory. Het bedrijf Botenfabriek is door de twee vrienden Marcel Blaauw en Roland Rozeboom opgestart en bestaat inmiddels een decennium. Botenfabriek verkoopt zowel aan bedrijven als aan particulieren. Met name dit laatste bleek een schot in de roos.

Zuiderzee Bootverhuur

Inmiddels behoort ook Zuiderzee Bootverhuur tot het bedrijf Botenfabriek. In de prachtige haven van het mooie Elburg heeft Zuiderzee Bootverhuur inmiddels 6 ligplekken waar momenteel 4 huurboten liggen van het bedrijf Botenfabriek. Deze boten kunnen worden gehuurd om de regio vanaf het water te verkennen.

Elburg heeft een rijke historie als het gaat om boten. Als Elburger Sport Club zijn wij daarom trots dat Botenfabriek is toegetreden als sponsor. U kunt het bedrijf vinden op onderstaand adres.

Botenfabriek Elburg
Industriestraat 13
8081 HH Elburg

W: www.botenfabriek.nl
T: 06 37444264