Nieuws

Siemen Lindeboom en Wilfred Westerhuis ondertekenen contract

Al eerder vermelden we op de site dat overeenstemming was bereikt met hoofdtrainer Siemen Lindeboom over de verlenging van zijn contract en de aanstelling komend seizoen van Wilfred Westerhuis als Hoofd Jeugdopleiding. Op zaterdag 12 juni 2021 was het dan zover, zowel hoofdtrainer Siemen Lindeboom als Wilfred Westerhuis tekenden hun contract onder toeziend oog van bestuurslid Voetbalzaken Andries van der Beek.

Voor Siemen Lindeboom wordt het zijn derde seizoen als hoofdtrainer van ESC. Wilfred Westerhuis komt over van vv OWIOS, waar hij drie jaar actief was als hoofdtrainer. Beiden tekenden een contract voor een seizoen. De vereniging ESC is zeer content met de verlenging van Siemen Lindeboom en de aanstelling van Wilfred Westerhuis. We wensen beiden heel veel plezier en succes bij ESC.