Nieuws

Begeleidingskader Onderbouw (JO7 t/m JO10) voor seizoen 2021/2022 bekend!

Nadat we een aantal weken geleden de voorlopige teamindelingen in de Onderbouw hebben gepubliceerd, geven we bij deze graag inzicht in het begeleidingskader van de nieuwe teams. We zijn blij dat we op dit moment het kader voor een belangrijk deel hebben kunnen invullen waardoor er een goed fundament ligt om er een mooi voetbalseizoen van te maken. Dat laat onverlet dat de openstaande vacatures wel opgevuld moeten worden om elk team goed aan de start van het seizoen te kunnen laten beginnen. We blijven daarom doorlopend op zoek naar mensen die op welke wijze dan ook een positieve bijdrage kunnen en willen leveren aan het plezier en de ontwikkeling van onze jeugdleden. Interesse? Neem dan contact op met Wilfred Westerhuis, Hoofd Jeugdopleiding ESC, via onderstaande contactgegevens:

w.westerhuis@elburgersc.nl
06-81179495

De trainingen van de Onderbouw worden in circuitvorm gegeven waarbij alle teams in een leeftijdscategorie dezelfde training krijgen Daarbij hebben ze steeds met verschillende trainers/begeleiders te maken omdat die over de verschillende trainingsgroepen rouleren. Daar waar in onderstaand overzicht de functie Trainer vermeld staat, betekent dit dat de betreffende persoon meedraait in de circuittraining. Daarnaast hebben we nog circuittrainers die niet specifiek aan een team verbonden zijn. Zij zijn niet in onderstaand overzicht opgenomen.

Begeleidingskader Onderbouw 2021-2022