Nieuws

Sponsortoernooi Elburger SC bijna vol

28 augustus vindt de 10e editie plaats van het Sponsortoernooi van ESC. De aanvang is om 13:00 uur en de finale wordt rond de klok van 17:00 uur afgewerkt. Er wordt gespeeld op een half veld, met teams van 7 spelers (inclusief doelman). Er mogen maximaal 2 selectiespelers tegelijk in het veld staan, slidings zijn niet toegestaan en na de poulewedstrijden spelen alle teams op hun eigen niveau om een extra prijs.

 

Er is nog plaats voor 4 teams, dus wees er snel bij. Opgeven kan via de website van ESC:

Mocht je een team hebben, maar geen sponsor, geef je gerust op, de organisatie koppelt je dan aan een sponsor.

 

Die zaterdag staat geheel in het teken van het nieuwe seizoen. Zo zijn er die morgen veel activiteiten voor de jeugd en staan er diverse attracties opgesteld. Deze attracties blijven de hele dag staan, zodat ook de kinderen van sponsoren hier in de middag volop van kunnen genieten.

Vanaf 16:00 uur zal de barbecue worden aangestoken. Die middag klinkt gezellige muziek uit de speakers en na de finale zal een deejay voor meer vrolijke noten zorgen.

 

Rad van avontuur voor ALS

Ook is er na afloop een Rad van avontuur, welke traditiegetrouw gedraaid wordt voor het goede doel. De Elburger SC verdubbelt de opbrengst. Dit jaar is gekozen voor ALS. In Elburg worden acties gedaan door Ada Hengeveld, zij haakt ALS Angels en verkoopt die voor 5 Euro. Haar man heeft eind vorig jaar de diagnose ALS gekregen. De Elburger SC wil deze actie graag benadrukken en hoopt met deze actie een steentje bij te kunnen dragen aan onderzoeken naar deze grillige ziekte.