Nieuws

Verlenging sponsorcontract Autowas Elburg

Afgelopen week is het sponsorcontract tussen Autowas Elburg en de Elburger Sportclub met drie jaar verlengd. Autowas Elburg is al jaren een loyale sponsor van de plaatselijke voetbalclub. De contracten zijn ondertekend door Ruth Lokhorst namens Autowas Elburg en Danny Rorije namens de sponsorcommissie van de Elburger Sportclub.

Autowas Elburg is het meest uitgebreide autowascentrum van Elburg en omstreken. Wanneer u vanuit Oldebroek of ’t Harde over de Zuiderzeestraatweg richting de binnenstad van Elburg rijdt valt Autowas Elburg niet te missen aan uw rechterhand.

U heeft bij Autowas Elburg de mogelijkheid om, na de uitbreiding in de zomer van 2018, gebruik te maken van één van de maar liefst zeven wasboxen. Wanneer u liever in de auto blijft zitten is het ook mogelijk om de moderne wasstraat in te rijden. Op deze locatie lopen van maandag tot zaterdag twee medewerkers rond voor het voorwassen en poetsen van auto’s.

U kunt zowel als particulier dan wel zakelijk uw voertuig laten wassen. Het is mogelijk om elke maand een factuur te ontvangen wanneer u uw zakelijke voertuigen regelmatig bij Autowas Elburg laat wassen. Als particulier is het mogelijk om gebruik te maken van een waspas waar u voordeel uit kunt halen.

Wilt u uw auto (zakelijk) laten wassen bij Autowas Elburg?

Autowas Elburg
Westerlengte 15
8081 PZ  ELBURG

Website:                     www.autowaselburg.nl
Email:                         info@autowaselburg.nl
Telefoonnummer:      0525681438