Nieuws

Eerste training ESC 1 voor het seizoen 2021 – 2022

Zaterdagmiddag om 13.30 uur stond de eerste training van ESC 1 gepland voor het komende seizoen 2021-2022. Door de vele vakantiegangers binnen de eerste selectie werd er samen getraind met de spelers van ESC JO19-1. De training werd geleidt door trainer Raoul Jessurun van JO19-1, geassisteerd door de trainers Cees van Loo en Evert Duin. Hoofdtrainer Siemen Lindeboom ontbrak omdat hij ’s morgens vader is geworden van een prachtige zoon genaamd Peter. Bij deze de hartelijke felicitaties en gelukwensen aan de familie Lindeboom met de geboorte van hun zoon en broertje. De training begon met een aantal loopoefeningen, daarna kwam de bal erbij. Er werd afgesloten met een aantal partijvormen. Onder het trainen barstte nog een ontzettend hevige regenbui los, maar dat mocht de pret niet drukken. De kop is eraf voor het nieuwe seizoen. Komende zaterdag 14 augustus speelt ESC 1 de eerste oefenwedstrijd, uit tegen vv ’s-Heerenbroek om 14.30 uur.