Nieuws

ESC – vv OWIOS 0-0

Dinsdagavond 17 augustus stond er eindelijk weer eens een echte thuiswedstrijd op het programma voor de eerste selectie van de mannen. En nog wel een onvervalste derby tegen vv OWIOS. Net voor aanvang van de wedstrijd vielen de laatste regendruppels, waardoor er toch nog een fraai aantal toeschouwers naar het Burgemeester Bode Sportpark kwamen. Natuurlijk waren bij beide teams nog diverse eerste elftal spelers op vakantie. Maar hierdoor kreeg de jeugd een mooie kans zich in de kijker te spelen. Natuurlijk is het voor beide teams nog wennen zo’n echte wedstrijd. Bijna een jaar lang in beperkte vormen getraind en onderling gevoetbald. In het begin van de wedstrijd was het voornamelijk aftasten. Naar mate de wedstrijd vorderde werd er meer onderlinge strijd geleverd en kwamen de eerste kansen. In de tweede helft kwamen er langzaam maar zeker meerdere spelers binnen de lijnen van JO19-1 bij ESC. De Oldebroekers kregen in de tweede helft een aantal kansen, maar de jeugd hield zich knap staande en liet zich van zijn beste kant zien. Uiteindelijk bleef het 0-0. En mooi resultaat voor trainer Siemen Lindeboom en zijn mannen na de 2-1 nederlaag van afgelopen zaterdag in en tegen vv ’s-Heerenbroek. Net voordat de regen opnieuw losbarstte kon het publiek weer tevreden naar huis.