Nieuws

Molenakker Infra nieuwe bord- en kledingsponsor

Vandaag is het sponsorcontract met Molenakker Infra getekend op Burgemeester Bodesportpark. De mede-eigenaren Seyit en Mehmet hebben van Bert-Jan Kragt een bos bloemen in ontvangst genomen als dank van waardering.

Molenakker Infra is opgericht door de twee vrienden Seyit en Mehmet. Beide heren geboren en getogen in Rotterdam. Seyit werkte voorheen als treinmachinist bij de NS, naast zijn baan was en is hij actief als woningverhuurder. Mehmet was vooral werkzaam in de elektrotechniek en als meubelmaker.

De twee droomden er altijd van om een eigen onderneming te starten. Waar een wil is is een weg, ruim vier jaar geleden hebben zij samen Molenakker Infra opgericht.
Destijds zijn ze begonnen met een aantal grondwerkers en met een graafmachine. Inmiddels is Molenakker Infra uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde onderaannemer voor diverse hoofdaannemers in de telecom branche. Vandaag de dag kunnen zijn op een veilige, ervaren en betrouwbare manier alle werkzaamheden en diensten verzorgen die nodig zijn bij het aanleggen van glasvezel. Denk hierbij aan routes blazen met kabel, distributiepunten lassen en elektra aanleggen.

Een andere droom van de heren is het sponseren van een voetbalvereniging. Via onze contactpersoon Bert-Jan Kragt, werkzaam bij Van Gelder Telecom, zijn we in contact gekomen met E.S.C.
Het is een eer om E.S.C. te mogen sponsoren. We wensen de leden en bestuur heel veel succes in het nieuwe voetbal seizoen.

Molenakker Infra
Mariastraat 13
3314 ZR Dordrecht

T: 06 14 52 72 87
E: info@molenakkerinfra.nl
W: www.molenakkerinfra.nl