Nieuws

Grote clubactie

Geacht lid/ beste sportvriend(in),

Ook dit jaar doen we als vereniging mee met de Grote Club Actie. Dit levert voor ons als vereniging een flink bedrag op wat ten goede komt aan de totale vereniging. Van belang voor ons allemaal, ook voor jou dus!
In deze enveloppe zitten 5 loten. Deze loten kun je verkopen, ze kosten €3,= per stuk. Dat mag vanaf 18 september. Doe dat dan snel want er zijn meer verenigingen in Elburg die meedoen. Je kunt ze natuurlijk ook zelf houden. Het maximum aantal loten per adres is 10. Het geld van de verkochte loten hoef je niet in te leveren want het wordt automatisch geïncasseerd.
Mocht je meer loten willen verkopen dan kun je dat bij mij melden. Er is een mooi prijsje gereserveerd voor diegene die binnen onze vereniging de meeste loten verkoopt.
We rekenen er als bestuur op dat jullie allen deze actie enthousiast willen ondersteunen. Samen sterk voor onze prachtige vereniging.

Namens het bestuur,

Wilco van het Goor penningmeester@elburgersc.nl