Nieuws

Vacature assistent scheidsrechter Heren 1

We zijn voor de wedstrijden van het 1e herenteam op zoek naar een assistent scheidsrechter of meerdere personen die samen deze rol willen en kunnen invullen. Onze vaste assistent scheidsrechter Nico Verweij kan door werkverplichtingen op de zaterdagen niet meer assisteren en we zijn dus dringend op zoek naar een vervanger.

Het zou mooi zijn als we iemand kunnen vinden die alle wedstrijden van Heren 1 kan en wil assisteren, maar we beseffen ons dat dit een hele belasting is. Daarom staan we ook zeker open voor aanmeldingen van enthousiastelingen die niet elke zaterdag willen of kunnen. In dat geval maken we in overleg een schema om roulerend een wedstrijd assistent scheidsrechter te zijn. Dit samen met een aantal andere enthousiastelingen die dat nu ook al doen. Dat is nodig omdat we met de huidige bezetting in de roulatie-variant nog niet alle wedstrijden kunnen voorzien van een assistent scheidsrechter. In de roulatie-variant ben je niets verplicht en kan er onderling afgewisseld worden. Mocht je interesse hebben en openstaan voor één van beide bovenstaande opties schroom dan niet en laat het ons weten. Laat het ook weten als je meer informatie wilt of vragen hebt, daarmee zeg je nog niets toe. We horen graag van je!

Bij interesse, vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Andries van der Beek – 06-47468974.