Nieuws

Zaterdag 11 september gaat de Franken Dakkapellen voetbalschool weer van start!

Op zaterdagmorgen 11 september starten we weer met de leuke en gezellige voetbalschool van E.S.C.

Kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar leren op een speelse wijze de beginselen van het voetbalspel. De voetbalschool is van 10.15 uur tot 11:15 uur (let op; de tijden zijn gewijzigd) en deze wordt begeleid door ervaren trainer(s) en voetballers/sters. Tussendoor is er een pauze en krijgen de kinderen een lekker glaasje limonade. Plezier, bewegen en gezelligheid staat voorop.

Als je het leuk vindt om een keertje mee te doen, dan ben je van harte welkom. En liever eerst een keer komen kijken is ook geen enkel probleem. Deelname is helemaal gratis.

Ben je 7 jaar of ouder dan zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken met het voetbalspelletje bij ESC. Een aantal keren meetrainen of kijken bij de circuittraining (maandag en woensdag) past dan beter bij jouw leeftijd.

Neem je vriendjes/vriendinnetjes gezellig mee en meld je meteen aan via deze link.
https://www.elburgersc.nl/voetbalschool/aanmelden-voetbalschool/

Wij hebben er weer heel veel zin in! Tot zaterdag!