Nieuws

Bestuur Supportersvereniging Blauw Wit

Het bestuur van de supportersvereniging is op zoek naar uitbereiding. Het huidige bestuur bestaat uit de volgende mensen:

 • Johan Willemsen (voorzitter)
 • Aart van Triest (penningmeester)
 • Frans Wieteler
 • Miguel Ponstein
 • Robert Westerink
 • Marit Boonen.

We zouden graag versterking willen, om meer activiteiten te kunnen gaan realiseren. Omdat de het vrouwenvoetbal bij ESC ook goed in de lift zit, zou uitbreiding met enkele dames ( vrouwen) welkom zijn. Activiteiten van de supportersvereniging op dit moment zijn o.a.

 • Houden van verlotingen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal
 • Rad van Avontuur bij thuiswedstrijden van het eerste elftal
 • Kerst- en of Paas Klaverjassen
 • Verkoop van Fan-artikelen
 • Sponsor van het Dart-toernooi
 • Sponsor Oudejaars zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

U kunt ook lid worden van de supportersvereniging. Dit kost € 15 per jaar. Neem dan contact op met Aart van Triest of mail aan: supportersvereniging@elburgersc.nl. Het doel van de Supportersvereniging is het financieel ondersteunen van de Elburger Sportclub. Dit kan zijn door middel van giften aan de vereniging of sponseren en/of mede organiseren van activiteiten binnen de Elburger Sportclub. Wie komt ons versterken?  Neem dan contact op met Johan Willemsen