Nieuws

ESC 1 wint eerste thuiswedstrijd met 2-0 van sv HTC

Op zaterdag 2 oktober stond pas de eerste thuiswedstrijd in de competitie op het programma voor ESC 1 tegen sv HTC uit Zwolle. Vanaf het begin werd goed druk gezet en in een hoog tempo gevoetbald. Wat als snel de 1-0 tot gevolg had door een treffer van Jens Jansen. Maar daar bleef het niet bij, vol zelfvertrouwen werd er jacht gemaakt op de 2-0. Via Sven Wastenecker kwam de 2-0 voorsprong op het scorebord.

De rust had sc HTC goed gedaan, de Zwollenaren kwamen beter in de wedstrijd en ESC liet zich iets meer terug zakken. Maar dat resulteerde niet in echte grote kansen of een doelpunt voor sv HTC. Het stond goed compact aan de zijde van de Elburgers. Er kwamen zelfs kansen om de 3-0 te maken, maar helaas bleef het bij een dik verdiende 2-0 overwinning.

Komende zaterdag speelt ESC in Elspeet op sportpark “Op de heide” om 14.30 uur tegen vv Elspeet.