Nieuws

Gelijkspel voor ESC tegen Olympia’28, 3-3

Onder herfstachtige omstandigheden begonnen ESC en Olympia’28 aan de wedstrijd. Beide teams zochten meteen de aanval, wat al snel de 0-1 opleverde voor de gasten. Na een schot van Donny Mulder mocht ESC zich gelukkig prijzen. De keeper van Olympia’28 liet de bal glippen, 1-1. Maar de Elburgers gingen op jacht naar de 2-1 en die kwam er ook, door wederom een doelpunt van Donny Mulder.

Na de rust kwam ESC zelfs op een 3-1 voorsprong door een goal van Lars Lamberink. Meteen daarna scoorde Olympia’28 met een prachtig afstandsschot de 3-2 tegen de touwen. De mannen uit Hasselt gingen op jacht naar de gelijkmaker en na een aantal kansen kwam de 3-3 op het scorebord. Daarna kregen beide teams nog een aantal kansen, maar de gelijke stand bleef gehandhaafd. Voor ESC zal het voelen als een verlies na een 3-1 voorsprong en Olympia’28 zal het voelen dat er misschien nog meer in had gezeten. Volgende week speelt ESC uit tegen csv V.I.O.S. Vaassen.