Nieuws

Faber installatietechniek continueert sponsoring

Faber installatietechniek heeft de sponsorovereenkomst met de Elburger Sportclub verlengd. Het aflopende contract werd afgelopen week door eigenaar Henk Pluim van Faber installatietechniek samen met sponsorlidcommissie Danny Rorije verlengd. 

Faber installatietechniek is een toonaangevend en erkend installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Ze werken vanuit Elburg voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en onderscheiden zich door een complete aanpak. Voor alle installaties kun je bij Faber installatietechniek terecht. Van het installeren van een CV-ketel tot het energiezuinig maken van uw woning. Dit totaalpakket maakt hen een aantrekkelijke samenwerkingspartner.

Faber installatietechniek is een erkende installateur en leerbedrijf. Ze werken voor de volgende klanten:

  • Zakelijke klanten: E- en W-installatie, renovatie en onderhoud
  • Particulier klanten: CV-installatie, E- en W-installatie, onderhoud- en servicecontract, uitbreiding van de installaties voor aanbouw of uitbreiding van de woning. Als comfort installateur kunnen wij de technische voorzieningen realiseren waardoor u langer comfortabel thuis kunt blijven wonen. Bijvoorbeeld aangepast toilet, badkamer en looprouteverlichting.

Kijk op de website van Faber installatietechniek voor hun verschillende diensten en gerealiseerde projecten.

Faber Installatietechniek
Westerlengte 18
8081 PZ Elburg

W: www.faberinstallatietechniek.nl
E. info@faberinstallatietechniek.nl
T. 0525-65 35 33