Nieuws

Laatste keer Franken Dakkapellen voetbalschool voor 2021

Zaterdagmorgen 13 november was alweer de laatste Franken Dakkapellen voetbalschool voor het jaar 2021. Onder leiding van een aantal trainers waren er een paar mooie oefenvormen uitgezet met de bal. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar konden zich weer uitleven op het veld. Tussendoor was er uiteraard een pauze waarbij er voor iedereen een beker limonade klaar stond.

Na afloop bedankte voorzitter Jaap van der Beek alle jonge voetballers voor hun opkomst. En kreeg iedere deelnemer als herinnering een mooie medaille en een traktatie. Tevens werd de heer Albert Beens van Franken Dakkapellen in het zonnetje gezet voor zijn bijdrage als sponsor van deze voetbalschool. In deze tijd zijn sponsoren niet meer weg te denken bij een vereniging. Mede door Franken Dakkapellen is het voor ESC mogelijk deze voetbalschool te organiseren.

En nog meer goed nieuws in maart 2022 hopen we weer te mogen starten met de Franken Dakkapellen voetbalschool.