Nieuws

Van de Poll Vastgoed nieuwe co-sponsor van de Elburger Sportclub voor de komende 3 jaar

De Elburger Sportclub is zeer verheugd om Van de Poll Vastgoed te kunnen verwelkomen als nieuwe co-sponsor. Het contract werd op 16-11-2021 getekend door Coenraad van de Poll namens Van de Poll Vastgoed en Ronald Kuipers namens de sponsorcommissie.

Van de Poll Vastgoed is een specialist op het gebied van vastgoedontwikkeling. Als zelfstandige vastgoedbelegger ontwikkelt Van de Poll Vastgoed projecten op het gebied van woningbouw, winkels en kantoren. Met een ervaren en betrokken team is de focus gericht op de beleving van de eindgebruiker. Hierbij staan een hoog afwerkingsniveau, aandacht voor uitstraling, comfort en oog voor bijzondere locaties centraal.

De missie van Van de Poll Vastgoed is het realiseren van een hoogwaardige woon- / werkomgeving. Door zelf te ontwikkelen waarborgt Van de Poll Vastgoed de kwaliteit en uitstraling. Van de Poll Vastgoed is met name actief in het midden van het land. Wij hebben diverse nieuwbouwcomplexen in ’t Harde en Elburg in portefeuille, waaronder het appartementencomplex ‘Hof van Kinsbergen’ aan de Paterijstraat in Elburg. Aan het einde van dit jaar starten wij tevens met de bouw van 18 appartementen en commerciële ruimten in het centrum van ’t Harde.

Heeft u interesse in een huurwoning van Van de Poll Vastgoed? Vul dan het contactformulier in op de website  www.vandepollvastgoed.nl zodat u op de hoogte wordt gehouden


Van de Poll Vastgoed

J.P. Broekhovenstraat 36
8081 HC Elburg

W: www.vandepollvastgoed.nl
T: +31 (0)525 659 888
E: info@vandepollvastgoed.nl