Nieuws

Verlenging sponsorcontract Studio LUSIN

Afgelopen week is het sponsorcontract tussen Studio LUSIN en de Elburger Sportclub verlengd. De contracten zijn ondertekend door Lusine Grigoryan en Danny Rorije namens de sponsorcommissie van de Elburger Sportclub. De Elburger Sport Club is verheugd met de verlenging van dit sponsorcontract.

Lusine is geen onbekend gezicht binnen onze vereniging. Zij is al jaren actief als vrijwilliger binnen de sponsorcommissie. Daarnaast houdt Lusine zich ook elk jaar bezig met het samenstellen van de jaarlijkse presentatiegids en maakt zij foto’s namens onze vereniging. Ook wordt zij vaak benaderd voor uiteenlopende projecten binnen onze club.

Lusine is haar onderneming gestart in 2013. Vanuit Studio LUSIN helpt zij bedrijven op het gebied van marketing, branding, foto en videografie. Zij help je bedrijf zichtbaar in de markt te zetten.
Door haar ervaring, kennis en enthousiasme is Lusine een prettige partner om mee samen te werken. Dit kunnen wij als sportclub ook beadem gezien de ervaringen die wij als club hebben met Lusine.

Wilt u meer informatie over Studio LUSIN?
Hieronder vindt u de contactgegevens.


Studio LUSIN (Lusine Grigoryan)
W: www.studiolusin.nl
T: 06-23288923
E: info@studiolusin.nl