Nieuws

Aangepaste trainingen ESC jeugd

In verband met de aangescherpte corona maatregelen mag er maar tot 17.00 uur getraind worden. Om de jeugd toch lekker aan het voetballen te kunnen houden heeft de Commissie Voetbalzaken alles in het werk gesteld om zoveel mogelijk spelers deze week minimaal één trainingsmoment in de middag aan te bieden. Dankzij een grote mate van bereidheid en flexibiliteit van zowel trainers als ouders, is dit gelukt en daar zijn we bijzonder trots op! In de Onderbouw is zelfs twee keer getraind. Soms zorgen school- en of werkverplichtingen ervoor dat er geen passend trainingsmoment voor één team gevonden kan worden. Maar ook dat heeft weer geleid tot mooie creatieve oplossingen; zo trainen op donderdag de JO15-1, JO15-2 en JO14-1 samen zodat ze met elkaar toch een mooie training kunnen beleven. Hetzelfde geldt voor de MO15  en MO17 die samen op de woensdagmiddag aan de slag zijn geweest.

Voor komende week wordt er, afhankelijk van eventuele aanpassing van de huidige maatregelen, gekeken of er nog extra trainingsmomenten ingelast kunnen worden. Eventuele aanpassingen in het trainingsschema zullen via de website gecommuniceerd worden.