Nieuws

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 8 januari 2022

Het bestuur van de Elburger SC nodigt alle leden, sponsoren en relaties van harte uit om aanwezig te zijn bij de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging.

Graag willen wij u onder het genot van een hapje en drankje onze beste wensen overbrengen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 8 januari 2022 om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Wij hopen een ieder vanaf 16.00 uur te mogen verwelkomen in onze kantine op ons sportpark.

De nieuwjaarsreceptie past binnen de huidige maatregelen m.b.t. Covid-19. Mochten er nieuwe maatregelen komen dan gaan we dit communiceren via onze website en sociale media. Houdt er rekening mee dat er voor de nieuwjaarsreceptie een corona toegangsbewijs nodig is, meer informatie hierover is te vinden op: Coronatoegangsbewijs voor horeca, evenementen en andere activiteiten | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl