Nieuws

Unieke training ESC JO19-1 en ESC 3 om 5.45 uur

Het was nog nacht, maar voor ESC JO19-1 en ESC begon de training deze woensdag al om 5.45 uur. Een paar graden boven het vriespunt en Elburg nog op een oor. Toch waren er 17 spelers gekomen om deze unieke training mee te maken. Trainer Raoul Jessurun van JO19-1 en hoofd jeugdopleidingen Wilfred Westerhuis namen de training op zich. Na een aantal opwarmrondjes en loopoefeningen, werd er getraind met afwerkvormen op het doel. Daarna was het tijd voor verschillende partijtjes. Rond de klok van 7.15 uur zat deze bijzondere training erop. Een aantal vrijwilligers had in de kantine inmiddels voor iedereen een aantal belegde broodjes klaar gemaakt met koffie en thee. Iedereen kon tevreden terugkijken op deze unieke gebeurtenis. Om vervolgens de dag te vervolgen op school, werk of een paar uurtjes naar bed. Dank aan allen die zo vroeg hun bed uit kwamen om deze training mogelijk hebben gemaakt.