Nieuws

Van Werven sponsor van 2e bord!

 

De Elburger Sportclub is erg blij dat van Werven niet 1 maar 2 borden gaat sponsoren! Namens van Werven heeft Cor van Werven, samen met Ronald Kuipers, sponsorcommissie ESC, het sponsorcontract voor de komende drie jaar ondertekend. Een mooie bos bloemen voor Cor hoorde natuurlijk bij dit feestelijke moment.

Van Werven is een veelzijdige dienstverlener op het gebied van infra & recycling. Ze werken dagelijks aan een duurzame infrastructuur, recycling (circulaire economie) en een vruchtbare bodem. Het familiebedrijf is koploper in kunststofrecycling, heeft meer dan 400 machines en vrachtwagens draaien en beschikt over een eigen technische dienst. Gemotiveerde collega’s zijn hier altijd welkom. Cor van Werven: “Dus ben jij op zoek naar een baan in de techniek, op een machine, in de recycling of wil je opgeleid worden door onze vakschool? Neem een kijkje op vanwerven.nl/werken-bij.”

 

Voor meer informatie:

Van Werven
Zuiderzeestraatweg 74
8096 CB Oldebroek

W: www.vanwerven.nl
T: 0525 63 14 41
E: info@vanwerven.nl