Nieuws

Tijdelijk Trainingsschema vanaf 11-01-2022

Vanaf dinsdag 11 januari mogen onze jeugdleden tot 20.00 uur trainen i.p.v. 17.00 uur. Om die reden heeft de Commissie Voetbalzaken weer een nieuw Tijdelijk Trainingsschema opgesteld met als insteek om alle jeugdleden twee keer per week te kunnen laten trainen op hun reguliere trainingsdag. Wel zullen meerdere teams ‘vervroegd’ moeten trainen om dit alles mogelijk te maken (zie link onderin het bericht)

LET OP: aanstaande maandag is het ‘oude’ tijdelijke trainingsschema nog van kracht. Dat betekent dat dan alleen JO7/JO8 (14.45 uur – 15.45 uur) en JO9/JO10 (15.45 – 16.45 uur) ingepland staan. Daarbij gaat het om de teams o.b.v. de NIEUWE teamindeling na de winterstop. Andere jeugdleden zijn maandag, net zoals in de afgelopen weken, van harte welkom om ‘vrij’ een balletje te komen trappen (veld 3 en 4)!

Mochten teams op een ander of extra tijdstip willen trainen, passend binnen het actuele trainingsschema, dan dit graag overleggen met Wilfred Westerhuis.

De Commissie Voetbalzaken wenst iedereen veel voetbalplezier toe!

 

Tijdelijk Trainingsschema 2021-2022 vanaf 11-01-2022