Nieuws

Clubman Willem van den Hoorn met de Veluwse Wens Ambulance naar de bruiloft van zijn zoon

Op 6 mei 2022 was het dan zover! Om 9.00 uur waren de vrijwilligers van de Veluwse Wens Ambulance bij ons aanwezig. Hij gaat die dag naar de bruiloft van zijn zoon. Na de koffie hebben ze hem op de brancard gelegd en gekeken hoe hij het meest comfortabel ligt. De trouwlocatie Rijsgaardhoeve in Elburg is maar 5 minuten rijden maar omdat hij niet kan zitten was eigen vervoer geen optie. Bij de locatie werd iedereen ook hij netjes in een rij gezet zodat het bruidspaar daar tussen door kon lopen. Nadat het bruidspaar binnen was hebben ze hem netjes naar binnen gebracht. Er was speciaal een plek voor hem gereserveerd zodat hij alles goed kon zien. De ceremonie was emotioneel omdat ook de ziekte en pijn er in werd meegenomen. Na de ceremonie werd hij naar buiten gereden zodat we buiten konden staan/zitten met koffie en gebak.
De lunch hebben we laten regelen door de Rijsgaardhoeve. Iedereen die aanwezig was heeft van de lunch genoten. Nadien was het feest afgelopen. We hebben met een klein gezelschap een super mooie bruiloft gehad en het weer werkte natuurlijk ook mee.
 
In december 2021 is er leverkanker met uitzaaiingen naar de longen en rug ontdekt wat helaas niet meer te genezen is. Na verschillende bestralingen van de rug, om de pijn wat dragelijker te maken, is hij 2x komen te vallen. Daardoor hebben we gebruik moeten maken van de Veluwse Wens Ambulance. We willen iedereen bedanken die meegeholpen heeft om alles zo goed te regelen!