Nieuws

Junte Grondwerken nieuwe scorebord sponsor

De Elburger Sportclub heeft een nieuwe scorebord sponsor mogen verwelkomen. Jan-Willem Junte van Junte Grondwerken heeft op het Burgemeester Bodesportpark een drie-jarig sponsorcontract getekend. Onder toeziend oog van sponsorcommissielid Jan Hulleman werd het contract getekend. Als dank van waardering ontving Jan-Willem een fraaie bos bloemen.

Junte grondwerken heeft zich gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden voor grondwerk, straatwerk en machineverhuur zowel voor de zakelijke als de particulieren markt. Met hun jarenlange ervaring, een ruim, modern en gecertificeerd machinepark kunnen zij de werkzaamheden in eigenbeheer uitvoeren en ontlasten. Dit wordt gedaan voor de particulier en de aannemerij. Zij verzorgen daarbij meerdere grondwerkzaamheden, denk daarbij aan Grondwerk, straatwerk en het bouwrijp maken van u project.

Bij Junte grondwerken kunt u ook terecht voor verhuur van ervaren grondwerkers, machinisten met of zonder machine. Het team bestaat uit goed gemotiveerde werknemers ‘voor ieder werk de juiste vakmensen met ruime ervaring’ is het motto van het Oostendorps bedrijf.

Junte Grondwerken is het adres voor al uw straat- en grondwerken of machineverhuur. Doordat Junte Grondwerken alles in eigenbeheer heeft, heeft de klant een aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat ze samen tot een goed resultaat leiden.

Het nieuwe reclamebord van Junte Grondwerken hangt onder het scorebord op het hoofdveld.

Junte Grondwerken
Noorderbreedte 12
8081 PX Elburg

W: www.juntegrondwerken.nl
T: 0525 72 51 54
E: [email protected]