Nieuws

Kledingsponsor uitgelicht: Glasstone B.V

Deze week worden de nieuwe tenues uitgedeeld. Een mooi moment om onze kledingsponsoren in het zonnetje te zetten.

Meesters in het polijsten van harde materialen. Glasstone herstelt beschadigd glas en (natuur)steen. Onze werkzaamheden zijn specialistisch, maar zeer divers. Water- en brandschade aan de natuurstenen vloer, cementsluiers op de ruit door bouwwerkzaamheden, of doffe plekken op het aanrechtblad als gevolg van schoonmaakazijn.
Bij Glasstone merkten wij een noodzakelijke behoefte in de markt, om de dienstverlening rondom het herstel van natuursteen en glas naar een hoger niveau te brengen. Met deze visie is het bedrijf in 2019 opgericht. Nu zijn wij volledige gespecialiseerd in het polijsten van diverse oppervlakte, hiermee zijn wij uniek in Nederland!
Glasstone is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe polijsttechnieken. Momenteel kunnen wij schade uit glas, natuursteen, keramiek, composiet en Corian polijsten. Doordat wij constant bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe technieken, verwachten wij hier in de toekomst nog meer materialen aan toe te kunnen voegen.
Hoewel Glasstone een autonoom bedrijf is, heeft het een samenwerkingsverband met Novanet. Mede dankzij deze samenwerking, heeft Glasstone meer dan 30 jaar ervaring in huis. Wij maken gebruik van de administratieve faciliteiten van Novanet. Zo is men ervan verzekerd dat het herstel kwalitatief hoogwaardig zal worden uitgevoerd, waarbij het administratieve proces juist wordt afgehandeld.


Glasstone BV
Het Straatje 4 F1
8081 RN Elburg
www.glasstone.nl