Nieuws

Kledingsponsor uitgelicht: HulstFlier

Deze week worden de nieuwe tenues uitgedeeld. Een mooi moment om onze kledingsponsoren in het zonnetje te zetten. Mede dankzij HulsFlier zijn onze trainers voorzien van nieuwe jassen.

HulstFlier kijkt als landelijk en zelfstandig totaalinstallateur met hun zakelijke opdrachtgevers naar financieel en maatschappelijk rendement voor een optimaal resultaat. Als erkend leerbedrijf investeren wij in de opleidingen van onze medewerkers, en zetten wij ons actief in om jongeren te interesseren voor de techniek.

Naast een vestiging in Elburg, heeft HulstFlier ook locaties in Zwolle en Dordrecht. Om de benodigde specialistische kennis te vergaren en te onderhouden wordt gewerkt met vakinhoudelijke projectgroepen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) investeert HulstFlier in het ondersteunen van lokale initiatieven in het sport- en verenigingsleven. Het is belangrijk dat er clubs en verenigingen zijn, waar jong en oud zich sportief uit kunnen leven en ontwikkelen. HulstFlier is er dan ook trots op om een steentje te kunnen bijdragen aan deze vereniging.

De combinatie van dit MVO-denken samen met onze betrokkenheid in de gemeente Elburg, heeft ervoor gezorgd dat HulstFlier kledingsponsor is van ESC.

Hulst Flier Installateurs
Robbertsmatenstraat 15
8081 HL Elburg
www.hulstflier.nl