Nieuws

Schildersbedrijf Witteveen nieuwe bordsponsor Elburger SC

Namens Schildersbedrijf Witteveen heeft Wilfred Witteveen, samen met Jan Hulleman van ESC, het sponsorcontract getekend. Als dank van waardering werd een fraaie bos bloemen overhandigt aan Wilfred.

Schildersbedrijf Witteveen is in 1977 opgericht door de heer W. Witteveen senior. Met zijn titel “Meesterschilder” op zak – die hij in 1976 behaalde aan de Nationale Schilderschool te Zwolle – maakte hij een succes van zijn schildersbedrijf. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een betrouwbare onderhoudspartner voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

In 2011 is de heer W. Witteveen junior toegetreden tot het schildersbedrijf van zijn vader. Hij rondde in 2000 zijn opleiding aan de Schilderschool af.

In de loop der jaren heeft schildersbedrijf Witteveen zich ontwikkeld tot een modern en innovatief onderhoudsbedrijf. Van vele monumentale panden van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers hebben wij het totaalonderhoud uitgevoerd. De meeste disciplines voor het uitvoeren van het totaalonderhoud hebben wij zelf in huis of we werken samen met vaste partners.

Schildersbedrijf Witteveen
Marconiweg 9-C
8071 RB Nunspeet

W: www.schildersbedrijfnunspeet.nl
T: 0341 25 68 57
E: [email protected]