Nieuws

De Grote ESC Reünie 2022: Meld je aan!

Wat in het vat zit verzuurt niet. En dus gaan we met veel plezier de Grote Reünie die gepland stond voor het jubileumjaar 2020 alsnog organiseren. En wel op zaterdag 24 september aanstaande.

Zet die datum dus met grote letters in je agenda, meld je vandaag nog aan én zeg tegen al je ESC-vrienden van vroeger dat ze zich ook aanmelden!

Programma
We starten rond 17.00 uur en zullen de avond aankleden met een aantal sfeer verhogende activiteiten. Dus laat je verrassen. Maar je kunt er van uit gaan dat je heeeeeeel veel tijd hebt om bij te praten met al die oud-teamgenoten, leiders, masseurs, bestuursleden, scheidsrechters, barmensen, trouwe supporters en andere vast veel ouder geworden bekenden die je al jaren niet hebt gezien.

Voor wie?
De Reunie is vooral bedoeld voor oude bekenden. In de breedste zin van het woord. Dus voel(de) je je betrokken bij de Elburger Sportclub? Dan ben je van harte welkom op 24 september.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via deze aanmeldlink: https://www.elburgersc.nl/aanmelden-reunie/. We sturen je kort voor de reünie dan nog even een berichtje met de laatste informatie. Om de kosten te dekken, vragen we een vergoeding van € 15,- voor de eenvoudige maaltijd én drie consumpties. De overige consumpties zullen we tegen een zo laag mogelijk tarief aanbieden.

Vragen
Heb je vragen of suggesties? Laat ze weten. Stuur een email naar Geert Dijkstra ([email protected]).