Nieuws

A.s. zaterdag familiedag

Beste leden, ouders en vrijwilligers van de Elburger SC,

Op zaterdag 25 juni hopen wij weer onze jaarlijkse afsluiter van het seizoen te kunnen organiseren, namelijk de ESC Familiedag!
Gedurende de hele dag zijn er diverse activiteiten te doen op ons sportpark.

Vanaf 10.00 uur starten we met een voetbalmixtoernooi op veld 1 en 2 voor jeugd onder 7 tm 12 + voor elke categorie een penaltybokaal!
Vanaf 13.30 uur starten we op veld 3 en 4 voor de jeugd onder 13 tm 17 met roulerende activiteiten zoals slagbal, levend tafelvoetbal, voetbalsjoelen en voetgolf.
Ook vanaf 13.30 uur maar dan op veld 1 en 2 is er een mixtoernooi voor de jeugd onder 19, de senioren en de dames. Het is belangrijk ivm op tijd maken van de indelingen dat men zich voor 20 juni opgeeft bij [email protected] of [email protected]

Aansluitend is er vanaf 17.00 uur de huldiging van de jubilarissen van de vereniging voor de hoofdtribune. Komt allen kijken om jullie waardering te laten blijken voor deze leden!
Ook vanaf 17.00 uur zijn er BBQ’s beschikbaar (vlees tegen betaling) en is er muziek van DJ Miguel!

De hele dag door is er voor de voetballer(tjes) gratis ranja, patat en (zolang de voorraad strekt) schepijs van Casa Picola!
Op 1 helft van veld 2 is er de hele dag een springkussen Piratenboot XXL en Megaspiderbaan beschikbaar.
In de kantine zijn er de hele dag gereduceerde prijzen.

Kortom, dit belooft een fantastische dag te worden voor iedereen die ESC een warm hart toedraagt, komt allen om dit seizoen gezellig af te sluiten!

Namens de vereniging,

De Activiteitencommissie