Nieuws

Grote Reünie valt goed in de smaak!

Op 24 september kwamen bijna 200 oud-voetballers, trainers, spelers, masseurs, supporters, sponsors, bestuursleden of andere liefhebbers van de Elburger Sportclub bij elkaar op het Burgemeester Bode Sportpark voor De Grote Reünie. Het werd een prachtige avond vol waardevolle ontmoetingen, anekdotes, humor en uiteraard een lekker hapje en drankje.

De Grote Reünie was een van de activiteiten die destijds door de Jubileumcommissie op de kalender waren gezet om het 75-jarig bestaan van de Elburger Sportclub te vieren. In overleg met het bestuur en vanwege de vele vragen die er vanuit (oud-)leden over kwamen, is besloten om dit jaar de reünie alsnog te organiseren.

Gert van Norel, Gerrit Visscher, Harrie Petersen en Geert Dijkstra staken de handen uit de mouwen en organiseerden een eenvoudige maar misschien wel daardoor zeer geslaagde avond. Een gezellige tent, een bierwagen, een DJ met echte singles en uiteraard het Rad van Fortuin, meer hoef je niet te organiseren.

De 200 deelnemers kwamen uit tal van generaties oud-clubgenoten. Ook de zeer sterken onder ons waren goed vertegenwoordigd. Ad Simons was met zijn 92 jaar de oudste aanwezige. Mooi om te zien hoe de groepjes zich vormden en de verhalen steeds uitbundiger werden. Rond 23.00 uur werd de laatste ronde gehouden en ging iedereen met een glimlach op het gezicht naar huis.

Met dank aan onze fotograaf Harry ten Hove kun je nog even nagenieten. Dus veel kijkplezier.

Tot slot nog een woord van dank aan Forca Fit en Veldsink Advies-Visscher en uiteraard alle andere vrijwilligers die deze avond mogelijk gemaakt hebben.