Nieuws

Uitreiking eerste presentatiegids aan voorzitter Jaap van der Beek

Zaterdag 24 september werd traditioneel voor de start van het nieuwe seizoen de eerste presentatiegids uitgereikt in de Sponsorhome. Voorzitter Geert Dijkstra (presentatiegidscommissie) overhandigde de eerste gids aan voorzitter Jaap van der Beek.

Onder leiding van Geert Dijkstra heeft de commissie afgelopen seizoen veel werk verricht. Het resultaat mag er dan ook zijn: een complete nieuwe vormgeving, voorzien met 76 pagina’s en meer dan een uur leesplezier.

De gids heeft een complete metamorfose gekregen door Levi Reinds. Echter werd de redactie ook goed gevormd, met als hoofddoelstelling het vullen van de gids met nieuwe, goed leesbare artikelen. Kortom: een nieuw seizoen en een nog nieuwere presentatiegids!

De gids is samengesteld door Geert Dijkstra, Gert van Norel, André Daalmeijer, Lusine Gregoryan, Levi Reinds, Ans Hooghordel, Roel Hooghordel en Harry ten Hove. Een compliment en woord van dank aan alle betrokkenen is zeker op zijn plaats!

Aankomende week wordt de gids bezorgd naar onze leden, donateurs en sponsoren.