Nieuws

Merijn Boonen komend seizoen trainer/coach JO15-1

Met trots maken we bekend dat onze jeugdige 1e selectiespeler Merijn Boonen volgend seizoen ons oudste selectieteam in de Middenbouw, namelijk JO15-1, gaat trainen, coachen en begeleiden. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Merijn al meerdere jaren trainerservaring opgedaan; eerst in samenwerking met zijn tweelingbroer Jarralt en sinds dit seizoen volledig op eigen benen.

Naast zijn voetbalactiviteiten volgt Merijn de Calo op Windesheim waardoor hij zich sportbreed én pedagogisch verder doorontwikkelt. Dat maakt Merijn veelzijdig inzetbaar wat ook wel blijkt uit het feit dat hij naast teamtrainer ook ASM-trainer is namens Frix Fysio & Performance en daarnaast regelmatig meehelpt bij Multi Sports Skillz. Gecombineerd met zijn positieve fanatisme, gedrevenheid en leergierigheid maakt hem dit voor de club een zeer waardevolle speler én trainer/coach die een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van onze jeugd.

 

Reactie Merijn:

Ik ben blij om nog een jaar trainer te zijn bij ESC. Ik haal veel plezier uit het trainer zijn en de positieve reacties die je van iedereen krijgt is zeker een reden om door te gaan. Ik ben positief over het plan voor de toekomst en de steeds verdere ontwikkelingen en mogelijkheden die de club biedt voor ons als trainer zijn een stimulans om door te gaan. We gaan er een mooi seizoen van maken!