Nieuws

Tekstschrijver gezocht

Voor het PR team voor de jeugd van de Elburger Sportclub zijnwe op zoek naar versterking. We zoeken iemand die het leukvindt om teksten te schrijven voor o.a. nieuwsberichten, flyers,social media en website.

 

 

Op basis van de input schrijf je voor de gewenste middelenteksten die passend zijn voor de doelgroep (de jeugd/de ouders/verzorgers). Daarnaast heb je contact met de lokalepers en samenwerkende organisaties.

 

Het PR Jeugd team bestaat momenteel uit 3 leden;een videograaf, een contentbeheerder voor social media eneen coördinator. Het team komt 1 keer per maand (via Teams)bij elkaar. Tijdens deze meeting bespreken we de input die wekrijgen vanuit de Jeugdcommissie en verdelen we de taken. Wehopen zo bij te dragen aan een betere PR en communicatievoor de jeugd van de Elburger Sportclub.

 

Lijkt het je leuk en heb je een vlotte pen? Dan horen we graagvan je. Het kost je maar een paar uurtjes tijd in de maand.

Voor meer informatie of aanmelden, kun je je melden bijHelga Wijnne, Coördinator PR & Communicatie Jeugd via[email protected] of 06-45831789.