Club van 100

Wat is de doelstelling ?
Deze club is opgericht om de jeugd van de Elburger Sportclub te sponsoren. Het is de bedoeling om vooraf een doel aan te geven waarvoor het sponsorgeld beschikbaar wordt gesteld. Iedereen kan bij bij de supportersvereniging Blauw Wit een verzoek indienen om bepaalde materialen gesponsord te krijgen. Heeft u een verzoek? Mail naar [email protected]  of benader Aart van Triest persoonlijk.

Hoe werkt het?
Het kost 100 euro om lid te worden van deze club. Dit kunt u uiteraard als individu doen. Wij realiseren ons dat 100 euro echter niet niks is. Daarom kunt u ook bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam meedoen of als groep. Enkele voorbeelden:

  • een elftal
  • een groep supporters
  • een groep ouders/familie etc.

Voor aanmelding meldt u zich bij Aart van Triest ([email protected] of 06-373 072 18). U bent lid nadat de factuur voldaan is. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u bijdraagt aan het voetbalplezier van een groot aantal voetballertjes, niet alleen van de Elburger Sportclub maar van heel Elburg. Verder krijgt ieder lid een vermelding op de site van de Elburger Sportclub onder de button “Club van 100”. Ook krijgt u een vermelding op de ledenlijst op het informatiebord in de kantine. Vermelding gebeurt niet op alfabetische volgorde maar op volgorde van binnenkomst van de betaling. Wie het eerst betaalt komt dus bovenaan de lijst. Bedrijven krijgen hetzelfde plus een doorlink naar de website van het betreffende bedrijf. Via deze site wordt u op de hoogte gehouden van bestedingen van gelden, actueel nieuws betreffende de club van 100 en de actuele ledenlijst.

Onze leden

Danny Rorije
Wim van der Hulst
Henk Hulst
Supportersvereniging Blauw Wit
Erik van de Schootbrugge
J & LB Beheer B.V. (Erik Boersma)
Cees van Loo
Luuk Zegers
Joop Petersen
Henk Disselhof
Gerrit Berghorst
Laurens van ’t Oever
Leo Zoet
Simon van Broekhuysen
Jean Paul Weeda
Henk Boonen
Jan Broekhuizen
Peter Sjerp
Willem Beijeman
Jans Bonthuis
Remon van Schoonhoven